bikini felső

A bikini felső összehangolása az alsórésszel

A fürdőruha vásárláshoz általában nem elég néhány perc. Ha kimondottan azt keresünk a boltokban, akkor szinte biztosan nem találunk megfelelőt, sőt, ha egy shoppingolós délutánon bukkannánk rá egy olyan modellre, ami tetszik, akkor sem biztos, hogy van a mi méretünkben.

Persze még a méret maga sem garancia semmire, mert sokszor van olyan, hogy bár a bikini felső nagyszerűen mutat, az alsó túl nagy vagy kicsi. Tehát látható, hogy nem egyszerű beszerezni a nyár legfontosabb kiegészítőjét, így a legjobb, ha nemcsak kimondottan nyaralás előtt indulunk megkeresni az ideális modellt, hanem egész évben nyitott szemmel járunk.

Ma már sok üzletben külön kapható a bikini felső és a bugyi, így a dúsabb keblekre és a keskeny csípőre lehet nagyobb melltartót venni, illetve egy vagy két számmal kisebb alsót, esetleg fordítva, amennyiben valakinek szép kerek a hátsója, de mellben nem olyan erős.

Sőt, ha az egyik áruházban csak bikini felső kerülne, akkor sincs semmi gond, mert máshol is beszerezhető mellé a színben, fazonban, stílusban hozzáillő alsórész. Ezáltal még optikailag is lehet javítani a formákon, mert amennyiben egyik feltűnőbb színű, kialakítású, mint a másik, akkor egyértelműen arra fog kerülni a fókusz.

Például, ha a bikini felső egy élénk, fodros darab, akkor remekül lehet ellensúlyozni vele a szélesebb csípőt. Ha pedig azt szeretnénk, hogy kevésbé legyen hangsúlyos a mellünk, akkor választhatunk egyszerűbb bikini felsőt és mellé egy furfangos alsót, ami akaratlanul is lefelé fogja vonzani a tekinteteket.

Ezek apró trükkök, de a magabiztosság növelése érdekében érdemes bevetni, mert nem mindegy, hogy felszabadultan tudunk napfürdőzni és strandolni, vagy végig takargatni próbáljunk magunkat, amíg kint vagyunk a parton, esetleg a medence mellett.

Persze egy bikini felső nem váltja meg a világot, de néha egy apróság is sokat segíthet abban, hogy jól érezhessük magunkat a bőrünkben, még egy olyan kiszolgáltatott helyzetben is, amikor minimális ruhában kell megjelenni az emberek előtt.