charm

A charm egyedi fénnyel ragyog

Olyan csodás, mint a medál, csak kisebb nála és ékszerként is felfűzhető. Ez a charm, ami bokaláncon vagy karkötőn kényelmesen elfér. Az alapanyaga akkor a legjobb, ha tartós nemesacél, ami ugye a fémallergiásoknak is megfelelő.

Különböző formában és kinézetben kapható, szinte a bőség zavara áll fenn. Ezáltal mindig olyat választunk, amilyen éppen a hangulatunk és cserélgethetjük akár naponta.

Karácsonykor kis fadísz függ rajta, míg húsvét táján nyuszifigura. A charm manapság nagyon divatos, éppen amiatt, hogy ennyi különböző fajta vehető belőle. Azért is kelendő, mert személyes ékszer is összerakható általa.

Ráadásul egy karláncra több is ráfér, az érzéseinket is kifejezhetjük vele. Elérhető rengeteg foglalkozással kapcsolatos, mint például a blogger, a kertész, a művész, az orvos a zenész, a séf, a tudós, a tanár vagy a tűzoltóknak való. Beszerezhető szeretlek charm is, ha valakit ilyesmivel szeretnénk meglepni. Bárkinek bármikor megfelelő ajándék, hiszen hosszú élettartamú, stílusos és igényes meglepetés.