Chivas Regal

A Chivas Regal igazi különlegességnek számít

A fárasztó hétköznapi munkanapok után hétvégenként a legtöbb ember keresi a kikapcsolódás lehetőségét. A tökéletes lazuláshoz a Chivas Regal nyújthat megfelelő segítséget. Ezt a kiváló skót whiskyt az egyik legfinomabb italnak tartják, ami minden bizonnyal így is van. Az árát illetően nem túl olcsó, ezért a luxuskategóriába sorolják.

Az íze egészen különleges. A palackot felbontva gyümölcsös, mézes ízzel kényeztet. Napjainkban ez az ital az egyik legnépszerűbb skót whisky, ami világszerte elterjedt. A Chivas Regal fogyasztása alkalmával hosszú, édesen gyümölcsös és összetetten fűszeres italt ízlelhet meg.

A kóstolás előtt javasolt 18-24 fokra hűteni, hiszen csak így érezhető a teljes hatás. Ha az első pohárkával lecsúszott, akkor hűthető tovább, ugyanis az utóíz már a szájban lesz. A Chivas Regal története egy kis faluból indult, ahol két testvér James és John megálmodták ezt a remek whiskyt, ami azóta is hatalmas népszerűségnek örvend az egész világon. Manapság már szinte minden ország üzleteiben fellelhető.