Kiváló német minőség

A Cube kerékpárra a hegyekben is számíthat

A hegyekben eltöltött fáradtságos, erőfeszítéssel és izzadtsággal teli pillanatok olyan örömet tudnak okozni a sport kedvelőinek, amit csak kevés dolog. A Cube kerékpár méltán neves támogatója ennek a sportágnak, hiszen a mountain bike-ok területén az egyik legjobban teljesítő gyártmányról van szó.

A legnehezebb terepekre is felkészített váz adja a csoda alapját, hiszen amilyen masszív, olyan könnyű, így tökéletes bajtárs bármilyen hegyi kalandban. A gyártók által megválasztott gumi is tökéletesen teljesít és minden elvárásnak megfelel, jó a tapadása, mégis rendkívül könnyen fordul.

A Cube kerékpárok fékrendszere erős és az olykor szükséges hirtelen megállásra is könnyűszerrel képes. A nyereg roppant kényelmes és úgy lett kialakítva, hogy a hosszabb utak alkalmával is kényelmes legyen.

Mindezeket megkoronázza a tény, hogy a Cube kerékpár mindezek ellenére sem kerül csillagászati összegekbe. Az előbb említett főbb jellemzők ismeretében pedig nem csoda, hogy ekkora népszerűségnek örvend a széria.