dyson hajszárító

A Dyson hajszárító remek választás

Mit tud egy nagyon drága hajszárító? Sokakban merülhet fel a kérdés, amikor meglátják a Dyson hajszárító masinát a Prémiumshop24 weboldalán. Ez a nagyszerű termék több színben kapható és azon kívül, hogy jól néz ki, sok más pozitív tulajdonsággal is rendelkezik. A Supersonic verzió mindenféle extrém hőhatás nélkül képes szárazzá varázsolni a hajat, így annak nem sérül a szerkezete.

A Dyson hajszárító mindenféle hajtípusra kiváló, mivel rendelkezik különféle fejekkel. A nagyon okos rendszernek köszönhetően, a hőszabályozás másodpercenként 40-szer történik meg, ami eléggé hihetetlenül hangzik, viszont igaz és nem csupán marketingfogás. Ezzel a folyamatos ellenőrzéssel képes biztosítani a Dyson hajszárító, hogy ne érje nagy hőmérséklet a hajat.

Összesen 5 darab fej jár a géphez, ezek pedig a formázó, diffúzor, lágy fúvófej, gyengéd szárítófej és a szélesfogú fésűs fej. A V9 digitális motor percenként 110 000-et fordul, ami másodpercenként akár 13 liter levegő kibocsátására képes. Aki több infóra kíváncsi a Dyson hajszárító kapcsán vagy szívesen megvásárolná, az klikkeljen a premiumshop24.hu linkre!