fakro tetoablak

A Fakro tetőablak kiváló megoldás a tetőterekben

A tetőterek lakótérré való kialakítása napjainkban egyre nagyobb teret hódít. A szigetelés és a konstrukció milyensége mellett, a nyílászárók sem mellékesek. A Fakro tetőablak modelljei gyakorlatilag mindenféle igény kielégítésére alkalmasak. Az epitoanyag.hu webáruházban számos minőségi darab várja az érdeklődőket ebben a kategóriában, megtalálhatóak itt a fából és a műanyagból készült Fakro tetőablakok is. A közös jellemzőjük, hogy mindegyik alsó kilinccsel nyitható és billenthető.

Az üveg, az adott típustól függően, lehet két- vagy háromrétegű. Amennyiben a helyiség paraméterei megengedik, ajánlatos középmagasságban felszerelni, a könnyű kezelhetőség érdekében. Az ablakszárnyak alsó részén, a nyitószerkezet mellett szellőzőrés is található. A szárnyak 180 fokban átfordíthatóak, ez a külső felület tisztítása szempontjából fontos.

A Fakro tetőablak termékkategóriában megtalálható példányok az UV-sugárzást jól tűrő külső napellenzővel is fel vannak szerelve. Ön szerint ennyivel máris elegendő információ birtokában van? Aligha! Ezt a hiányosságot egyszerűen kiküszöbölheti, ha ellátogat a honlapunkra, ahol bővebben olvashat akármelyik termékünkről. Negyed évszázados munkatapasztalattal a hátunk mögött megtanultuk, hogy a vevő legtöbbször korántsem szakértője a témának, ezért minden erőnkkel törekszünk segítséget nyújtani a lehető legmegfelelőbb vásárlási döntés meghozatalában.

Készséggel látjuk el információval, Önnek csak kérdeznie kell! Laikusként nehéz lehet rábukkanni a helyes választásra, hiszen rengeteg kategóriából és árucikkből válogathat. Nagyon fontos az információ annak érdekében, hogy az otthona felújításában vagy éppen felépítésében mindig a legjobb és modern építőanyagok kerüljenek felhasználásra. Ily módon egészen biztosan nagyon hosszú ideig nem lesz majd gondja a házára, kivéve persze az időnként elengedhetetlen karbantartási munkálatokat. Tehát mindenképpen ajánlott kellő mennyiségű információt gyűjtenie ahhoz, hogy együtt valami maradandót alkothassunk!