A gondolkodó játékbolt bőséges kínálata

A játszva tanulás varázsát minden gyermeknek meg kell tapasztalnia, hiszen így nem érzik kötelezőnek és nehéznek az ismeretek megszerzését. Az egyik legfontosabb képesség a vizuális emlékezet, ami a tanulás folyamatában lehet a segítségükre a kicsiknek.

A gondolkodó játékbolt hihetetlenül gazdag ajánlatában megtalálható memóriajátékok ideális választást jelentenek számukra. Ezek az emlékező képesség fejlesztését könnyedén és játékos formában, de rendkívül hatékonyan segítik. Az óvodás kortól egészen a felnőttek korosztályáig, mindenki megtalálja a gondolkodó játékbolt polcain a neki való típust. A memóriajátékok családjába tartozó különböző kártyajátékok nagyon népszerűek, ilyen például a „Varázslatos erdőben‟ vagy a „Mi hiányzik innen?‟ nevű is.

egyszerre fejlesztik a kooperációs készséget és a memóriát. Érdemes megajándékoznia gyermekét egy-két ilyen fejlesztő játékkal, ezeket a gondolkodó játékbolt igazán korrekt áron forgalmazza. Szórakoztató, izgalmas társasjátékok közül van lehetősége választani, használja ki!