Gree klíma

A Gree klíma rövid bemutatása

A márka népszerűsége nem véletlen, hiszen a gyártó állandó fejlesztéseket kivitelez az új berendezésein. A Gree klíma az otthona ékessége lesz. A cég megbízhatósága és a sikeres szakmai múltja megkérdőjelezhetetlen. Az 1991-es alapítása után olyan lendületesen fejlődött, hogy 2009-re elnyerte a világ legnagyobb klímagyártó címet.

A vásárlókat minden tekintetben elégedetté teszi, mivel a felhozatala széles, kiváló minőségi és környezetbarát berendezéseket forgalmaz. A Gree klíma 3 éves garanciával szerezhető be. További plusz 2 év jótállás jár a hűtőkompresszorra. Sok extrával van ellátva, mint például az áramszünet memória, a turbó gomb és az éjszakai üzemmód.

A termék öntisztító, ami hatalmas előny az egészségmegőrzés szempontjából. A hasznos funkciók ezzel még nem értek véget. A gyerekzár, a LED kijelző, a többszörös szűrőrendszer mind javítják a hatékonyságot és biztosítják a kényelmes használatot. A Gree klíma inverteres technológiával készül, ami garantálja az energiatakarékos és pénztárcabarát üzemelést.