gyerek piszoár

A gyerek piszoár szobatisztaságra szoktat

Az anyukák tudják, hogy a pelenkától a WC-ig vezető út nagyon hosszú tud lenni. Amikor fiúk vannak otthon, akkor egy gyerek piszoár beszerzése nagy segítséget tud nyújtani. A kicsik arról híresek, hogy szeretnek játszani, így a pisilésből is könnyen tudunk szórakozást varázsolni.

Miközben a fehér és hideg mosdó nem tűnik sem viccesnek, sem hívogatónak, addig egy cuki zöld béka sokkal nagyobb biztonságérzetet ad. Elég, ha egyszer megmutatjuk a fiúknak, hogy innentől kezdve a béka szájába is tudnak célozni és biztosak lehetünk benne, hogy elbúcsúzhatunk a pelenkától. Ráadásul ezeket a különleges békákat nem kell közvetlenül a vízhez csatlakoztatni, hanem manuálisan is tisztíthatóak.

Amennyiben meguntuk, hogy a fiúk még mindig pelenkát használnak, akkor vegyünk egy cuki gyerek piszoárt és helyezzük könnyen megközelíthető helyre. Innentől kezdve a csemeték sokkal könnyebben és gyorsabban megtanulják, hogy hol kell elvégezniük a dolgukat és hamarabb rászoknak a szobatisztaságra, nekünk pedig csak pár ezer forintba kerül.