karika fülbevaló

A karika fülbevaló különböző típusai

Hosszú ideje nagyon divatos a különböző fülbevalók viselése. Az egyik nagyon keresett fajtája a karika fülbevaló. Követve a jelenlegi trendeket, temérdek fajtája elérhető. Vannak színesek és egyszínűek. Léteznek nem egészen karika alakúak és vannak olyanok is, amelyekre még különböző formák kerültek ráadásként.

Forma és stílus szerint megkülönböztetünk olyanokat, amiket nők és férfiak egyaránt hordhatnak, de persze többségében azok a típusok vannak, amiket a hölgyeknek terveztek. Persze itt is léteznek az eltérő alkalmakhoz tervezett opciók. Alkalmi és hétköznapi viseletek, valamint a korosztály szerinti szelekció, hogy gyermek vagy felnőtt szeretné-e hordani a kiegészítőt. Azért lehet kategorizálni azon szempont alapján is, hogy kicsit bohókásabb vagy komolyabb személynek valót keresünk.

Ne feledkezzünk meg még arról sem, hogy lehetőségünk van nemesfém (arany, ezüst) karika fülbevaló vagy egyszerű bizsu divatékszer között választani. A viselés célja, a hordani kívánt ruhadarab és pénztárcánk alapján válogathatunk.