klíma akció

A klíma akció egész évben aktuális

Ezt a remek berendezést egyre szélesebb körben alkalmazzák az irodaházakon és a munkahelyeken kívül, a magánlakásokban is. A klíma akció kihagyhatatlan lehetőség arra, hogy egy prémiumkategóriás terméket áron alul szerezhessen be.

A berendezés kellemes komfortot képes teremteni az ingatlanban, ami feltétlenül szükséges a nyugodt pihenéshez és a jó közérzethez. A split változat az egyik legnépszerűbb a felhasználók körében. Alapvetően két részre tagolódik, vagyis kültéri és beltéri egységre. A külső panelben kapnak helyet a zajosabb rendszerelemek, mint például a kompresszor, a ventilátor és a hőcserélő. A klíma akció által könnyedén és kedvező áron juthat hozzá egy fantasztikus légkondicionálóhoz. Családi házak esetén viszonylag olcsón, körülbelül 150-200 ezer Forint befektetéssel kivitelezhető a telepítése.

Az összeg tartalmazza a beszerelést és az anyagárat egyaránt. Kifejezetten jól szabályozható, hiszen nemcsak az előírt, illetve a beállított hőmérsékletet tartja, hanem a levegő légsugarát is irányítja. A klíma akció egész évben elérhető.