lábasok

A lábasok segítségével könnyedén főzhetünk

Annak érdekében, hogy a főzés inkább örömet okozzon, mintsem bosszúságot, elengedhetetlen a konyhánk kifogástalan felszerelése. Éppen ezért alapos körültekintést igényel az ideális lábasok kiválasztása. Elsősorban arra kell ügyelni, milyen főzőfelületen fogjuk használni az edényeket.

Noha a legtöbb gyártó már elővigyázatos ilyen téren és nagy hangsúlyt fektetnek a kompatibilitásra, megeshet, hogy a kinézett lábasok nem alkalmasak indukciós főzőlapra. Ilyenkor természetesen a döntés rajtunk áll, hiszen sokszor épp ez adja az utolsó lökést a tűzhely lecseréléséhez. Bárhogy is határozunk, fontoljuk meg jól, hogy mekkora méretekkel rendelkező és hány darabos készletet vásárolunk!

Legtöbbször az a legideálisabb, ha a kisebbektől az igazán nagyig mindenből van legalább 1 darab a konyhánkban. Lábasok tekintetében éppen ezért sokszor bölcsebb döntés az egyedi igényeink alapján darabra összeválogatni a megfelelőket, az előre csomagolt készletek ugyanis gyakran tartalmaznak felesleges elemeket is.