Makita fűkasza

A Makita fűkasza precízen dolgozik

A kertmesterek tudják, hogy igenis megéri mostanság beruházni egy akkus fűkaszába. Például egy akkumulátoros Makita fűkasza garantálja azt a lendületes, gyors és pontos munkavégzést, amire a kert profi gondozása során szükség van. A Makita fűkasza egy hihetetlenül praktikus eszköz, köszönhetően főleg annak, hogy kicsi a tömege.

A halk, jó súlyelosztású eszköz a teleszkópos szárnak és az állítható fogantyúnak hála, kényelmesen használható és pár perc alatt testre szabható a felhasználó igényeinek megfelelően. Az akkumulátoros Makita fűkasza mellett szól az is, hogy igazán gyorsan feltölthető. Ha ez megvan, akkor több órán keresztül jól teljesít.

Ennek is köszönhető az, hogy egy kisebb kertben tökéletesen helytáll és semmiféle gond nem lesz vele. Jó választás lehet a kisebb méretű területekre gyártott, szénkefe mentes DUR182LZ Makita fűkasza. Ennek a korszerű kialakítását igazolja, hogy minőségi markolattal rendelkezik. Sőt, a kialakítása ezt alkalmassá teszi igazításokhoz, nyíráshoz és szélezésekhez is.