sövényvágó

A Makita sövényvágó hatékony munkavégzésre képes

A kert karbantartása szinte egész évben aktuális, kivéve a téli hónapokat. Egy minőségi, akkumulátoros sövényvágó igen jó szolgálatot tehet a feladat elvégzésének során, hiszen jelentős mértékben megkönnyíti a munkavégzést és gyorsabbá is teszi azt.

A berendezés akkuval működik, ennek köszönhetően megfelelő töltöttségi szint esetén gyakorlatilag bárhol bevethető, nem kell a kábel hosszára figyelni, mint az elektromos berendezéseknél és üzemanyagot sem fogyaszt. Ennek hála igen környezetbarát az ilyen jellegű sövényvágó működtetése.

A Szerszámoázis webáruházban, többek között ez az okos kis gép is megtalálható, többféle kapacitásban és kivitelben. A készülékek kivétel nélkül mind igen strapabíróak, emellett a konstrukciójuknak hála, időtállóak is.

Időnként kevés lehet az akkus típusok teljesítménye, komolyabb bozótoknál ajánlott a benzinmotoros változatot beszerezni, ennek semmi nem tud ellenállni. Mindegyik Makita sövényvágó igen korszerű berendezés, ennek hála alacsony zajszint mellett működnek.