bútorfesték

A minőségi bútorfesték átalakítja a szoba hangulatát

A ház felújítása esetén kiderülhet, hogy a bútorokkal is kellene valamit kezdeni. Erre a célra az érdeklődők rendelkezésére áll a festekarena.hu felhasználóbarát webáruházban a Dulux Simply Refresh bútorfesték, ami leggyakrabban a konyhában és az ebédlőben kerül alkalmazásra.

Ez a termék négyféle árnyalatban található meg, mégpedig alabástrom szelence, gyémánt por, kemény dió és skandináv alkony elnevezések alatt. Ezek még utólagosan is színezhetőek, az egyéni igényeknek megfelelően.

Ez a bútorfesték felvihető puha, mesterséges sörtéjű ecsettel, hígítás nélkül, festetlen, festett, lakkozott felületekre, de laminált lapokra, MDF panelekre és kemény PVC-re is, azzal, hogy előtte elvégzésre kerültek az előkészítő munkálatok.

A massza 2in1 alapozó és fedőfesték is egyben, ami a teljes száradást követően ellenáll a zsírfoltoknak és az enyhe tisztítószereknek, valamint síma felületet képez. Intenzív színek esetében ajánlott a bútorfesték 2-3 rétegben való felkenése, az optimális takarás érdekében.