mozart likőr

A Mozart likőr csokoládét és kávét kombinál

Csokoládé, kávé és egyéb finomságok. A Mozart likőr a világ két legnépszerűbb ízének, a csokoládénak és a kávénak a kombinációja egyetlen üvegben. Ez a kiegyensúlyozott kompozíció a legjobb kakaóbabok, belga csokoládé és gyümölcsös kávéaroma, a kiváló minőségű arabica kávé jegyeivel kombinálva.

A másik lehetőség, ahol a belga csokoládé, a crème fraîche, a vanília és a kakaó aromás jegyei keverednek, ami az ízek szimfóniája. A speciális keverési és gyártási folyamat teszi ezt a likőrt egyedülálló osztrák különlegességgé. Mi történik, ha az intenzív csokoládét, a vaníliát és a karamellt a világ legfinomabb kakaóbabjainak jegyeivel kombináljuk? Az egyik legfinomabb étcsokoládé ízt kapjuk cserébe.

A Mozart likőr tiszta kakaót használ, ami kifinomult és elegáns jelleget kölcsönöz ennek a likőrnek, így tökéletes koktélokhoz. Az aromás vanília, a finom karamell és a fehér csokoládé meleg tónusai a fehércsokis üvegekben egyesülnek, hogy könnyű, elegáns és magával ragadó ízt teremtsenek. Már csak választanunk kell!