női cipők

A női cipők ápolása ősszel és télen

A kifogástalan stílus könnyen felismerhető az eredeti és divatos részletekről. Ilyenek azok a trendi női cipők, amelyeket a szebbik nem képviselői a SEPA webshopban vásárolhatnak meg. A természetes anyagok, a kiváló minőségű részletek és a modern dizájn mind-mind erős érvek amellett, hogy vadonatúj termékek kerüljenek a ruhásszekrénybe. Ha a munkahelyi vagy az otthoni elfoglaltsága miatt még mindig nem volt ideje ezt megtenni, akkor vegye figyelembe, hogy most lenyűgöző szezonális kedvezmények vannak az online áruházunkban.

Ez azt jelenti, hogy még mindig van lehetősége pótolni az elveszett időt, ugyanakkor a költségvetési kereten belül maradni a vásárlás során. Bár az ősz már beköszöntött, de ez még nem jelenti azt, hogy hiba lenne beszerezni néhány divatos nyitott lábbelit. Ezeket a női cipőket a kényelem és a csodaszép kialakítás jellemzi. Ne fékezze hát a vágyát, hogy stílusosan fejezze be a nyarat, hanem vásároljon még néhány párat a nyitott női cipők közül, amelyekkel a felejthetetlen pillanatok garantáltak!

Télen is elengedhetetlen a bőr cipő ápolása

A 2021-es őszi-téli szezon kezdetéhez közeledve, nem árt tisztában lenni a hideg évszakban viselt lábbelik gondozásával. Az őszi és téli bőr cipő ápolása mindig nagyobb figyelmet igényel, mint a tavaszi-nyári pároké. A magyarázat meglehetősen egyszerű: a hideg évszakban a természetes anyagokat, amelyekből a kedvenc bokacsizmánk vagy bakancsunk készült, komoly időjárási teszteknek vetjük alá. Ilyen például az eső, a hó, a hőmérsékletnek az ingadozásai, de akár a vegyszerek is, amiket az utak tisztítására használnak jeges körülmények esetén.

Ahhoz, hogy a cipők megőrizzék a méltóságteljes megjelenésüket és továbbra is örömet okozzanak a tulajdonosuknak, nemcsak a bőr cipő ápolása fontos, hanem a megfelelő tárolási feltételek biztosítása is. Attól függetlenül, hogy bőr, velúr vagy lakk lábbelit viselünk, hazatérve feltétlenül távolítsuk el róluk a port és az egyéb szennyeződéseket egy speciális ronggyal, kefével. Az anyagtól és a szennyeződés mértékétől függően, ajánlott speciális kozmetikumokat használni a bőr cipő ápolása céljából.