nyomtatott, logózott ragasztószalag

A nyomtatott, logózott ragasztószalag rendkívül hasznos

A termék manapság nagyon elterjedt, ezért is használják széles körben. A nyomtatott, logózott ragasztószalag többféle méretben rendelhető meg az internetes áruházakból. Megtalálható 50 mm, 75 mm, illetve 100 mm kivitelben. A PP alapanyagokból készült nyomtatott ragasztószalag három színben kapható. Az átlátszó mellett a fehér és a havannabarna is rendkívül népszerű. A PVC anyagból készült típus kizárólag fehér színben vásárolható meg. A nyomtatott, logózott ragasztószalag saját tervezés alapján is beszerezhető.

Ha van elképzelése a dologgal kapcsolatban, akkor nincs más hátra, mint felkeresni egy ezzel foglalkozó céget. Az itt dolgozó szakemberek mindenben a szolgálatára lesznek. Első körben közös erővel kerül megtervezésre az Ön által megálmodott logózott ragasztószalag. Ha sikeres a konzultáció, akkor kezdődhet a gyártás. A nyomtatott, logózott ragasztószalag előállítása flexo technológiával történik. Ez a folyamat már régóta ismert, az 1900-as évek elejére vezethető vissza.

Napjainkra a technika rengeteget fejlődött a korszerű gépeknek és a hatalmas tudással rendelkező szakembereknek köszönhetően. A kellék reklámozás céljából is kiváló. A nyomtatott ragasztószalag lehetőséget kínál arra, hogy népszerűsítse vállalatát, üzletét. Hatalmas felületének köszönhetően bármilyen szöveg, vagy nagyobb méretű logó is elfér rajta. Mielőtt rendel el kell döntenie, hogy milyen színű, alapanyagú és méretű legyen az árucikk! A logózott ragasztószalag előállítása 3-4 hetet vesz igénybe.

A folyamat idejét meghatározhatja a darabszám, a megtervezett embléma és szöveg komplexitása. A nyomtatott ragasztószalag megfelelő tárolására is hatalmas figyelmet kell fordítani! Fontos, hogy a kelléket ne érje nedvesség, eső, vagy fagy, ezek mellett az UV sugárzástól is érdemes védeni. Ha lehetősége van rá, akkor 15-20 Celsius fokban, azaz szobahőmérsékleten raktározza el. Ha nem az előírásoknak megfelelően tárolja, akkor a nyomtatott ragasztószalag veszít tapadó képességéből. Előfordulhat az is, hogy teljesen tönkremegy és már egyáltalán nem lesz alkalmazható.