Samsung A52

A Samsung A52 remek funkciókkal rendelkezik

Ez a remek telefon FHD+Super Amoled kijelzőt kapott, ami eléri a 800 nit fényerőt. A Samsung A52 tiszta képet garantál, még az erős napfényben is. A szemkímélő mód nagyon előnyös lehet azoknak, akik sokat használják. A fő kamerája 64 megapixeles ultra nagy felbontású és OIS funkcióval rendelkezik. Az utóbbi dolog azért pozitívum, mert stabilabb felvételeket eredményez.

Az 5 megapixeles makro kamerájával gyönyörű, részletes fotókat készíthet. A Samsung A52 olyan mobil, ami extrém körülmények között is használható. Víz- és porállóság jellemzi, kibír akár 30 percet 1 méter mély vízben. A gyártók nagy hangsúlyt fektettek a hangzásra.

Két hangszóróval van felszerelve, amelyek biztosítják, hogy a videók és a játékok hangja tiszta és erőteljes legyen. Nyolcmagos processzort kapott. Egy 4500 mAh kapacitású akkumulátor üzemelteti, ami mellesleg támogatja a 25 W töltést, hogy mihamarabb újra használható legyen a készülék. A Samsung A52 belső tárhelye 128/256 GB, amit 1 Tb-ig könnyedén bővíthet micro SD kártyával.