vezeték nélküli fülhallgató

A vezeték nélküli fülhallgatóval élmény a zenehallgatás

A zenehallgatást és a beszélgetések lebonyolításának élményét nagyban tudja zavarni, amennyiben kábelekkel kell vergődni. Erre a problémára a vezeték nélküli fülhallgató jelenti a megoldást. A termékcsaládban számos változat várja az érdeklődőket, az egyszerűbbek csak leadják a hangot, míg a komolyabbak már mikrofonnal, digitális kijelzővel vannak ellátva.

A blitzwolf.shop webáruházban Magyarországon is elérhetőek a minőségi BlitzWolf  készülékek és kellékek, közöttük számos prémiumminőségű vezeték nélküli fülhallgató is.

A Bluetooth technológiával működő modellek teljes feltöltöttség esetén leginkább 3-4 óra lejátszási időre képesek, míg a készenléti idejük általában 120 óra.

A használat közbeni hatótávolság a jó hangzás biztosítása érdekében 10 méter alatti kell legyen. A dual verziók 2 fülhallgató-elemet tartalmaznak, melyek esetében a hangzás a frekvenciaosztásnak köszönhetően kiegyensúlyozott. Egyes vezeték nélküli fülhallgató modellek vízálló tulajdonsággal is rendelkeznek, így az időjárási viszonytól függetlenül bármikor alkalmazhatóak.