vezeték nélküli kapucsengő

A vezeték nélküli kapucsengő bárhol elhelyezhető

Bizonyos élethelyzetekben nehéz észrevenni, ha valaki megérkezett és kopogtat. Ennek a helyzetnek az elkerülése érdekében, kiváló megoldás a vezeték nélküli kapucsengő felszerelése és ezentúl a ház bármelyik pontján lehet tudni, ha látogató érkezik. Ebben a termékcsaládban hatalmas kínálat áll az érdeklődők rendelkezésére az evohomeshop.hu webáruházban, ahol a világszerte elismert Honeywell márkájú termékek vannak forgalomban.

A vezeték nélküli kapucsengő előnye a klasszikus, kábeles változattal szemben éppen a vezetékmentes kialakításából ered, hiszen nem kell bekötni az ajtónál, hanem a kisméretű hangszóró 150 méteres távolságba is elvihető, akár a kerti munkák végzése közben is jelezni fog, mégpedig nemcsak csengéssel, hanem fényjelzéssel is.

A hangerő állítható, ami a család napi rutinjának megőrzése szempontjából nem mellékes. A korszerű vezeték nélküli kapucsengő felszerelése és aktiválása nem igényel különleges szakértelmet, néhány percen belül és igen egyszerűen üzembe állítható.