vízforralók

A vízforralók nem hiányozhatnak a konyhákból

Ezek a fantasztikus szerkezetek nagymértékben megkönnyítik a háziasszonyok dolgát. Az elektromos vízforralók anyag szerint eltérőek lehetnek. A rozsdamentes acél változatok kimondottan népszerűek a felhasználók körében. Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen rendkívül tartósak.

A víz forralása közben nem bocsájtanak ki vas-oxidot, így az egészségre ártalmatlanok. Egy 3-4 főből álló családnak körülbelül 1500 W teljesítményű modellre van szüksége. Az ilyen termékek általában 1,7-2 l térfogatúak. Ha a vízforralók teljesen meg vannak töltve, akkor 2-3 perc alatt melegítik fel a folyadékot. A modern változatoknak nincs nyitott spiráljuk, vagyis rejtett fűtőelemmel rendelkeznek.

A drágább modellek képesek 30 percig fenntartani a kívánt hőmérsékletet. Külön fedélzár gombbal vannak ellátva, sőt, a hőfokot is Ön határozhatja meg. A legtöbb típus, amikor üres állapotban van, vagy nincs lezárva a fedél, akkor blokkolja a bekapcsolást. A prémium vízforralók csendesen működnek, illetve biztonságosan alkalmazhatóak.