A whiskey ár befolyásoló tényezői

A whiskey világszerte ismert szeszes ital. Minden bizonnyal, még Magyarországon is vetekszik a pálinka népszerűségével. A whiskey ár különböző faktorok függvénye. Közrejátszhat a lepárlók száma, az alapanyaguk és az érlelési idő is. A whiskey ár az idrinks.hu kínálatában is igen változó. Alapul véve például két Aberfeldy skót whiskey-t, amelyek csak 3 évnyi érlelési időben térnek el egymástól, közel 40-45 százalékos árbeli különbséget mutatnak.

A webáruházból érdemes úgy vásárolni, még, ha olcsóbb termékek közül is válogat a vevő, hogy az összérték meghaladja a 20 ezer Forintot. Megéri, mert nem kell szaladgálni a boltba, ráadásul ezen italok esetében attól sem kell tartani, hogy megromlanának, sőt, ahogy halad előre az idő, csak növekszik az eszmei értékük.

A whiskey ár nem lehet túlságosan magas annak, aki ad a kiváló minőségre. A webshop választékából történő rendelés egyszerűen kivitelezhető. Mindössze pár adat megadása és néhány további kattintás szükséges a vásárlás véglegesítéséhez.