Abus Viantor

Abus Viantor, a prémium bukósisak

Kifejezetten kényelmes viseletnek számít a bukósisakok világában, ami egy nagyon fontos tényező. Az Abus Viantor viselete hosszútávon sem válik kényelmetlenné. Ha nem vesszük fel szívesen a megvásárolt sisakot, akkor könnyen mellőzni fogjuk a használatát.

Ez a könnyelműség viszont könnyen tragédiához vezethet. Nem véletlenül hangsúlyozzák, hogy a sisak viselete akkor is nélkülözhetetlen, amikor csak a sarki fűszerest készülünk meglátogatni a biciklivel. Egy váratlan tereptárgy, figyelmetlen sofőr, rossz látási viszonyok és még sok minden más miatt megtörténhet a baj.

Az Abus Viantort viszont egyszerűen jó viselni, amellett, hogy közben magasfokú fejvédelmet biztosít és kiválóan szellőzik. A kialakítását tekintve, a sportos sisakok közé tartozik az Abus Viantor, ami elsősorban azoknak ajánlott, akik szeretik az országúti kerekezést, ezt sugallja többek között az áramvonalas kialakítás is.

Rendkívül ellenálló alapanyagokból tevődik össze, amelyek kiemelkedő szintre helyezik az Abus Viantort a sisakok világában. Ideális választást jelenthet a kezdő kerékpárversenyzőknek.