acélbetétes bakancs

Acélbetétes bakancs, ami még kényelmes is?

Komoly előírások szabályozzák a cégek munkavédelmi öltözetét, ezzel együtt a lábbelit is. Számos olyan munkakör létezik, ami az acélbetétes bakancs viselését teszi indokolttá. Sokan ódzkodnak egy ilyen lábbelitől, hiszen kemény, súlyos darab, ami a munkavégzést csak nehezítené. Koránt sincs így! Webshopunk kínálatában ergonomikusan formázott, jól kidolgozott darabok kaphatóak, amelyek alapanyaga könnyű, viszont védettségi funkciói a minősítésben megszabott feltételeknek tökéletesen megfelelnek.

Acélbetétes bakancs kínálatunk jellemzője a légáteresztő külső és belső, ami könnyebbé teszi az egész napos viselést. A munkavédelmi cipő előírásokat a cégeknél a munkavédelmi technikus tartja számon. Feladata, hogy az adott munkakörhöz leginkább megfelelő lábbelit biztosítsa a kollégáinak. Weboldalunkon pontos leírás található a jelölések jelentéséről, a vonatkozó szabványokról. Ezek az információk megkönnyítik a vásárlást azoknak is, akik saját célra vásárolnának egy biztonságos, erős, de kényelmes acélbetétes bakancsot.

Nagy segítség egy megbízható munkaruházati bolt

A fizikai munka megterhelő és veszélyes, a védelemmel foglalkozó előírások pedig igen szigorúak. Teljes joggal, hiszen a munkások testi épsége forog kockán. Egy jól felkészült munkaruházati bolt pontosan ismeri az előírásokat, tudja mi az, amit a cégeknek felkínálhat. A munkaruházati bolt akkor lesz sikeres, ha a munkát végzők fejével gondolkodik és nem csupán a szabályzatot, hanem az öltözékeket viselők kényelmét is megpróbálja figyelembe venni.

Ez a felhasznált alapanyagokban, a tervezésben, különböző kiegészítőkben érhető tetten. Sokszor olyan apróság is számít, mint néhány jó helyen elhelyezett erős zseb vagy párnázott, légáteresztő cipőbelső. A kényelem és persze a tartósság záloga a minőség, ami szintén elsődleges szempont egy magát jónak valló munkaruházati boltnak. A megfelelő védelem, a kényelem és a tartósság együttese az, ami az ügyfél bizalmát elnyeri. Üzletünk 21 éve pontosan ezeknek az elvárásoknak próbál megfelelni és büszkék vagyunk arra, hogy sikerrel!