lazúrfesték

Ahol fa van, oda lazúrfesték is kell!

Egy családi ház vagy bármilyen ingatlan rendben tartása sok energiát, pénzt és időt is igényel. A felmerülő költségek és az egyebek csökkentése miatt fontos megtalálni a megfelelő termékeket, amelyekkel álom a munka. A lazúrfesték kiváltképp ilyen terméktípus, ugyanis többségében vízzel hígítható, különféle faanyagok bevonására alkalmas.

Kapható vastag és vékony kivitelezésben is, fényes vagy matt verzióban. Mindegyik típus jól ellenáll az időjárás szélsőségességének, valamint a káros UV-sugárzásnak. Ezzel szemben, a fa természetes légzési folyamatait nem akadályozza meg, hiszen némelyik öntisztuló tulajdonsággal bír. Igazán tartós védelmet ad, még az évek múlásával is.

A lazúrfesték külső és belső terekben is hasznosítható sikerrel. Nem bonyolult a felvitele, bárki hozzáláthat otthoni körülmények között. Kerítés, ablakkeretek, ajtók vagy lépcsők kiválóan festhetők a segítségével. A lazúrfesték többfele színben elérhető. A fehér, áttetsző, magasfényű mind optimálisan felhasználható. Válasszon a festekarena.hu webshop felhozatalából!