akkus porszívó

Akkus porszívóval a könnyebb hétköznapokért

Aki szeret takarítani, tegye fel a kezét! Senki? Valahogy sejtettük. A takarítás a szükséges rossz: utáljuk, mégis muszáj megcsinálni. Ezért örülünk, ha egy takarítóeszköz, példának okáért az akkus porszívó leveszi a vállunkról a terhet. Családban, gyermekekkel és/vagy kisállattal nagyon vidám és színes az élet, de aki benne van, tudja jól, hogy nem láncoljuk a szék lábához a lurkókat, így szinte állandóan takaríthatunk utánuk.

Vagy a söprű, vagy a porszívó kerül elő naponta többször is a helyéről. Az akkus porszívó egyesíti a kettőt, helytakarékos, könnyen mozgatható, villámgyorsan feltakarít.

Főnyeremény! Kínálatunkban megbízható Makita porszívók kaphatóak, különböző kiszerelésben. Ezek a tisztító eszközök nagyszerűen használhatóak a nehezen hozzáférhető helyeken, elboldogulnak a kárpitok tisztításával, praktikusak az autó takarításakor is.

A honlapunkon választható darabok akku és töltő nélkül érkeznek. A leírásban természetesen szerepel, hogy melyik modell milyen akkuval működik. Így, ha van otthon már egy megfelelő szerszámgép, annak az aksijával nagyszerűen működtethető az akkus porszívó is.