propolisz tinktúra

Alkoholos és alkoholmentes propolisz tinktúra

Egészségmegőrzés céljából, a méhek által előállított természetes termékek nagyon jó hatással vannak szervezetünkre. A különböző fajtájú mézek mellett, a propolisz tinktúra is erős immunerősítő szerként ismert. Számos olyan összetevőt tartalmaz, ami miatt természetes antibiotikumként tartják számon. A vitaminok, ásványi anyagok és enzimek mind hozzájárulnak testünk egészséges fejlődéséhez.

A méhek, a propolisz alapanyagát gondosan összegyűjtik a fák rügyeiről, ezzel tömítik a kaptár falait, ezáltal védve vannak a vírusok és baktériumok ellen. Jótékony hatását figyelembe véve használhatjuk bőrproblémákra, lázcsillapításra, légúti betegségek enyhítésére, fájdalomcsillapításra, vastagbélgyulladásra, sőt, még a vérnyomás szabályozására is.

A propolisz tinktúra adagolása felnőtteknek napi 2×20 csepp. Mivel az íze keserű, célszerű kockacukorra vagy teába csepegtetni. A gyerekek immunrendszerére is érdemes odafigyelni, nekik az alkoholmentes propolisz tinktúra ajánlott. A BeoBee oldalon többféle termék megtalálható, különböző kiszerelésben és árban.