Alumínium állvány

Alumínium állvány fékezhető kerekekkel

Érdemes alaposan átgondolni, hogy a nehezen elérhető helyeket miként közelítjük meg. Ez fontos kényelmi és biztonsági szempontból is. Sok esetben jóval biztonságosabb az alumínium állvány használata, mint egy létra. Az összeállítása egyszerű és a kerekeknek hála, a Krause modellek könnyedén mozgathatóak.

Természetesen, amikor az állványon állunk, akkor fontos stabilizálni a fékek segítségével. Így biztosra vehetjük, hogy nem fog velünk elgurulni, amikor rajta állunk.

Az alumínium állvány nagy teherbírású és bizonyos modellek elérhetik a 12 métert is. Ebben az esetben már kitámasztókat is kell használni, hiszen ezek nélkül könnyedén felborulhat.

A lépcsős részek csúszásmentes bevonattal vannak ellátva, ezért még nedves cipőben sem kell azért aggódni, hogy véletlenül megcsúszunk. Az alumínium állványra való fel- és lejutás minden esetben teljesen biztonságosnak számít. A testi épség megóvása a legfontosabb, ezért kapaszkodókkal is el van látva az alumínium állvány, ami megtalálható a barkacsland.hu kínálatában.