merevedési zavar

Amikor megérkezik a merevedési zavar

A férfiak körében kevés olyan probléma van, amit szégyenkezve fogadnak el. Viszont a merevedési zavar idetartozik és úgy tűnik, hogy egyre több úr életében bekövetkezik. Sokan azt hiszik, hogy majd 60-70 éves korukban fogják megtapasztalni ezt a problémát, viszont néha sokkal hamarabb bekövetkezik.

Egyes esetekben a stressz a hibás, máskor valamilyen betegség áll a háttérben, de az is lehet, hogy minden a legnagyobb rendben velünk, viszont mégsem tudunk úgy teljesíteni éjszaka, ahogy szeretnénk. A potenciaügyeket nem szabad elhallgatni, mivel úgy sokkal könnyebben túléljük, amennyiben megosztjuk a szeretteinkkel. Sokkal könnyebb közösen cipelni egy súlyt, mivel így megosztjuk a bánatunkat és a félelmünket.

A merevedési zavarokra ma már többféle készítmény is kapható, így nincs más teendő, mint megtalálni a hozzánk leginkább passzolót. A természetes készítmények előnye, hogy nem kell félnünk az esetleges mellékhatásoktól, bár ettől függetlenül érdemes konzultálni egy hozzáértő szakemberrel.