automata öntöző

Automata öntözővel egyszerűbb az élet

A modern locsoló rendszer szerves része a zöldterület elrendezésének. Egyáltalán nem fontos, hogy egy nagy kertről vagy csak néhány virágágyásról beszélünk. Mindegyik teljes és időben történő öntözést igényel. Az automata öntöző hatalmas megtakarításokat tesz lehetővé, már a használat első évétől. Ezek a megtakarítások több tényezőből állnak, amelyek együttesen maximális kényelmet nyújtanak a kerttulajdonosoknak. Ezután többé nem kell órákig vizet árasztani a földre, hogy hatékonyan megöntözze az összes növényt. Az automata öntöző takarékosan használja a vizet, ami pozitív hatással lesz a pénztárcájára.

A rendszer vezérlőjének köszönhetően pedig beállíthatja a locsolás idejét és a szükséges víz mennyiségét a különböző pontokhoz. Cégünk vállalja a rendszer telepítését, aminek révén sok probléma egy csapásra megoldódik. Az általunk használt modern felszerelések egyenletes vízellátást biztosítanak, ami kiküszöböli a növények vagy a gyep kiszáradásának valószínűségét. Az automata öntöző lehetőséget kínál az idő és pénz megtakarítására.

Intelligens öntözőrendszer telepítés néhány nap alatt

Ahhoz, hogy a gyep üdének nézzen ki, a színe pedig élénk és telített legyen, rendszeresen locsolni kell. Ezt egymagának megoldani nem mindig kényelmes abban az értelemben, hogy valószínűleg nem mindig lesz otthon. Az időjárás kiszámíthatatlan és meglepetéseket okozhat. Ha nem szeretné, hogy a pázsit kiégjen a távollétében, az öntözőrendszer telepítés szolgálhat megoldással. A vezérlő visszaszámolja a beállított időt és bekapcsolja a szórófejeket vízzel ellátó mágnesszelepeket.

Ennek eredményeként a gyep mindig megfelelően nedves és kifogástalan megjelenésű lesz. De arra is figyelni kell, hogy a növényeket nem szabad hideg vízzel locsolni, különben megfagyhatnak és elpusztulhatnak. Ezért az öntözőrendszer telepítésnél ajánlott egy tartályt is felszerelni, amiben a víz felmelegedik a napsugarak által. A nagyobb kertek esetében tanácsos a szórófejek zónásása is, így mindig lehetőség lesz az egyenletes öntözésre. Az öntözőrendszer telepítése nagy hatással van a növények fejlődésére.