Makita rádió

Az akkus Makita rádió minden körülmények között tud működni

A munkavégzés időnként a monoton mivolta miatt unalmas és fárasztó tud lenni. Amennyiben ezt a megállapítást Ön is igaznak véli, itt az ideje, hogy beszerezzen egy Makita rádió modellt. A cég leginkább szerszámgépeket gyárt, de a termékpalettáján számos strapabíró hálózati és akkus rádiót is találhat.

A hálózati változat csak akkor használható, ha a közelben található csatalakozó az elektromos hálózathoz, szabadban való munkához inkább az akkumulátorral felszerelt darabok ajánlottak, hiszen ezeket bárhol és bármikor üzembe tudja helyezni.

Mindegyik Makita rádió por-, csepp- és ütésálló, még az extrém munkaterületekre is magával viheti. A berendezést többféle kiszerelésben érheti el, ezek közös jellemzője a strapabíró és a hordozható jelleg.

Az egyik méltán közkedvelt modell ebben a kategóriában a DMR107 jelzéssel ellátott robosztus típus, ami még a fűnyíró és a láncfűrész által keltett hangot is el tudja nyomni. A Makita rádió mindegyik változatát tudja használni, kíméletlen munkaterületi feltételek mellett is.