ásvány karkötő

Az ásvány karkötő kiváló hatásai

Az ásványok különleges hatással vannak az emberi lélekre és ezáltal a szervezetre is, emiatt aztán nem ritka, hogy ezekből a szépséges kövekből ékszerek készülnek. Egy csodálatos kinézetű ásvány karkötő nemcsak szép és elegáns, hanem megvéd bennünket a különféle hatásoktól, negatív történésektől, gondolatoktól is.

Nagyon szép darabok megvételére nyújt kiváló lehetőséget a gyogyitokovek.eu webshop. A kínálatában felfedezhető a fekete turmalin ásvány karkötő, ami azért jelent kitűnő választást, mert megvéd attól, ami nem muszáj, hogy megtörténjen velünk. A turmalin egy égi védelem, ami pozitív és biztonságos sugallatokat ébreszt. Segít a magas energiák lehozásában, a pontosság megfelelő földeltség általi elérésében. Ez az ásvány kiváló egyensúlyba hozza a spiritualitást és a fizikai megélést egyszerre.

A kő érdekessége még, hogy szálas, zárványos kemény struktúrája miatt, szinte lehetetlen tükörsimára polírozni. Ez a csodaszép ásvány karkötő nagyon korrekt áron vásárolható meg a webáruház bőséges kínálatából.