Az egyszerűen megunhatatlan Activity társasjáték

Mindnyájan ismerünk néhány játékot, amit a mai napig szívesen játszanánk. Valószínűleg mindenkinek a gyerekkorában jelen volt az Activity társasjáték. Lényege nagyon egyszerű.

A játékosokat 2 csoportokra osztják, majd mindenki kap egy fogalmat, amit 3 különböző módon lehet a többiek tudtára adni. Az egyik a rajzolás, a másik a körbeírás, míg a harmadik a mutogatás. Remek időtöltésnek számít még napjainkban is. Sok házibulit az Activity társasjátékkal indítanak, hogy meglegyen a kellő hangulat a party elindításához és persze az önfeledt szórakozáshoz. Az eredeti játékot néhány kattintással megrendelheti a saseskos.hu webáruházból, ahol számtalan egyéb termék is várja a vásárlókat. A csomagolásban 3300 feladvány található, amit a csapattagok ki kell találjanak.

Természetesen mindezt egy adott idő alatt. Csakis ezáltal lehetséges nyerni az Activity társasjátékban. Ezzel a termékkel a legkisebbek fejleszthetik a szókincsüket, míg a nagyobbak önfeledten szórakozhatnak. Persze elsajátíthatják a mutogatás, a körbeírás és a rajzolás trükkjeit is.