iPhone 11

Az iPhone 11 innovatív megoldásai

Hova tovább Apple!? Készülhet még ennél jobb és kiforrottabb készülék, mint az iPhone 11? Amikor megjelent az X, már azt gondoltuk, hogy nem tud újat mutatni a gyártó, ám mégis sikerült.

Olyan beépített új funkciók kerültek a telefonba, ami jelentősen növeli a felhasználói élményt. Az intelligens töltéstől kezdve, a kifinomultabb arcfelismerőig sok dolgot meg lehetne említeni. Dizájn szempontjából elsősorban a hátlap változott.

Ez a méretes kameranyílásoknak köszönhető. Az alap iPhone 11 modell 2 db, míg a Pro és a Pro Max hátlapján egyenesen 3 db kamera dolgozik, a tökéletes képek elkészítése érdekében. Minél nagyobb a lencse, annál több fény áramolhat be a szenzorokhoz. Ezáltal egészen elképesztő éjszakai képeket készíthetünk.

Az operációs rendszeren megint sikerült finomhangolniuk a mérnököknek. A iOS fluidabb mint valaha. Az iPhone 11 akkuja átlagosnak nevezhető. Létezik ennél sokkal nagyobb teleppel ellátott telefon, viszont a szoftver képes megtanulni a töltési és használati szokásainkat. Ehhez igazítja az energiaellátást, amitől sokkal tovább bírja a készülék.