orrfűrészek

Az orrfűrészek a vágás mesterei

Bizonyos munkafolyamatok megkövetelik a szakemberek tudását, de vannak olyanok, ahol elég, ha egy kicsit ügyes kezű vagy. Természetesen az orrfűrészek idesorolhatóak, hiszen rendkívül sok mindenre alkalmazhatod ezeket az eszközöket. Jól jöhet, amennyiben éppen felújításba vágtad a fejszét vagy bontási feladatokat kell elvégezned.

Az orrfűrészek kiválóan használhatóak durvább vágásokhoz, valamint metszési teendőkhöz, ezen felül pedig a faanyagoknál is megállják a helyüket.

Természetesen az asztalosok már régóta ismerik ezen szerszám működési elvét, de számodra szintén beválhat, mert némi utánajárással megtapasztalhatod minden előnyét.

Vastagabb fűrészlappal akár fémanyagokat is képesek átszelni. Az orrfűrészek gumírozott markolattal, fordulatszám szabályozással, por és csepp elleni védelemmel vannak ellátva. A nagy vágósebesség kimondottan gyors és precíz végeredményt garantál. Az árakat tekintve láthatod, jelen esetben hosszabb távon érdemes gondolkodnod. Sok éven át kiszolgálhat egy jól megválasztott modell.