fúrókalapács

Az SDS Max és Plus fúrókalapács

Az SDS Plus és Max technológia forradalmasította az építő- és asztalosipart. A legújabb fúrókalapács masinák megjelenésével a munka gyorsabban és hatékonyabban ment, a szakemberek kevésbé fáradtak el, illetve a végeredményen is látszódott a korszerűség jelenléte.
A siker annak is köszönhető, hogy a fent említett két technikával a szerszámcsere és szerszámbefogás a lehető leggyorsabb lett, nem csupán a fúrókalapácsoknál, hanem a vésőgépeknél, ütvefúróknál, csavarbehajtóknál és egyéb műszereknél egyaránt.

Aki megunta, hogy évek óta egy hatástalan és nehezen kezelhető géppel dolgozik, jól teszi, ha esélyt ad egy modern és profi készüléknek. A Szerszám Oázis webboltban számtalan fúrókalapács közül lehet válogatni, aminek köszönhetően hamar meglesz a megfelelő. A Makita vagy Hitachi terméke biztosan nem fog csalódást okozni.
Ha a megbízhatóság és tartósság a két legfontosabb tulajdonság, akkor az Makita HR4003C modellt érdemes mihamarabb kipróbálni, hiszen ez egy remek fúró-vésőkalapács. Építőipari felhasználásra épp úgy megfelel, akárcsak otthoni alkalmazásra.