baba fülbevaló

Baba fülbevaló minőségi aranyból

Az első ékszerekre bizonyára sokan emlékeznek. Ezeket gyakran megőrzik a szülők vagy pedig a fényképekről köszönnek vissza ránk. A baba fülbevaló bizonyára a legelső ékszerek közé tartozik, hiszen egyes kislányok már röviddel a születésük után megkapják.

Hogy melyik a legjobb időpont arra, hogy fülbevalót tegyünk a picik fülébe, az elég vitatott dolog, hiszen sokan az újszülött korra voksolnak, mások viszont még odáznák egy kicsit a dolgot. Egy azonban teljesen biztos, a baba fülbevaló anyaga minőségi kell legyen, lehetőleg arany, hogy ne váltson ki semmilyen allergiás reakciót a kicsi érzékeny bőréből.

A méretét tekintve a legjobb, ha aprócska, hiszen a viselőjének fülecskéi is parányiak még. A zárszerkezetét tekintve szintén megoszlanak a vélemények. A bedugós típusok igen praktikusak, mivel az ilyen fajta zárba nem akad bele a baba ujjacskája, haja vagy ruhája. A baba fülbevaló külső jellemzőit pedig ízlésünk szerint válasszuk meg. Lehet köves, kő nélküli, ábrázolhat virágot vagy állatot, de a sima, karika formájú is szép.