baumit duotop

Baumit Duotop, a gyors segítség

A házkörüli teendők sokasága néha megkívánja, hogy ne minden feladatot a szakemberek végezzenek el, hanem akár saját kezűleg is történjen némi munkavégzés.

A Baumit Duotop ebben kiváló segítőtárs lehet, ugyanis az említett vékony vakolat remekül megállja a helyét a legtöbb körülmény közepette. A szinte teljesen feldolgozásra kész, paszta állagú termék könnyedén felvihető az előre kiválasztott felületekre.

A más néven struktúra vakolatként is emlegetett példány, akár külső, akár belső felhasználási módokra is kitűnő választás. Betonra, valamint ásványi alapú vakolatokra is felkenhető. A Baumit Duotop a hőszigetelések fedővakolataként alkalmazható leginkább, ezt nem árt szem előtt tartani.

Kezdő szintű modell, vagyis az ára igazán pénztárcabarátnak tekinthető. A Baumit Duotop látványos és egyben lehengerlő végeredményt nyújt, egészen esztétikus kivitelezést lehet vele elérni. A különféle szemcseméretek miatt jól hasznosítható, így további alternatívákat roppant egyszerűen létre lehet hozni.