gyerek karóra

Bőséges a gyerek karóra árukészlet

A lurkók sok mindenben szeretnének a felnőttekre hasonlítani. Ha ebben támogatni szeretnénk őket, válogassunk a webshop gyerek karóra palettájáról! Tengernyi szín és forma áll rendelkezésre, akár kislánynak, akár kisfiúnak szeretnénk időmérő eszközt vásárolni. A divatos, vidám színű kiegészítők mellett, vannak egyszerű, kicsit komolyabb benyomást keltő árucikkek is.

Hasonló tulajdonságokkal és minőséggel rendelkeznek, mint egy felnőtt karóra, ám az árúk jóval alacsonyabb. Ennek nem a színvonalbeli eltérés a legfőbb oka. Gyerek karóra vásárlásakor az ember mindig úgy tervez, hogy a kiegészítőt idővel le kell majd cserélni. Nemcsak a gyermek megváltozott ízlése és elvárásai miatt, hanem azért is, mert nőnek, fejlődnek.

Ennek következtében nagyobb, talán komolyabb termékre lesz majd szüksége. A kisebbeknek készített darabok többnyire műanyagból készültek, a szíjat is beleértve. Ez fontos a tisztíthatóság miatt. Amennyiben igazán kreatív ajándékkel szeretnénk meglepni a csemeténket, válogassunk valamelyik gyerek karóra kollekcióból!