izomátvágás nélküli csípőprotézis beültetés

Budapesten és Pécsett is elérhető az izomátvágás nélküli csípőprotézis beültetés

A csípőprotézis beültetés során a műtéti terület feltárása három irányból történhet. Magyarországon a leggyakoribb műtéti technika az oldalsó, valamivel ritkábban pedig a hátsó feltárás. Lehetőség van azonban elülső feltárásból is elvégezni a műtétet, ami nem más, mint a maximális biztonságot nyújtó izomátvágás nélküli csípőprotézis beültetés.

Ez a technika a sebésznek bonyolultabbá teszi a beavatkozást, azonban a pácienseknek gyorsabb és eredményesebb gyógyulást biztosít és nem utolsósorban, kevesebb fájdalommal jár. Dr. Domán István csípő és térdprotézis specialistának köszönhetően Budapesten és Pécsett is elérhető.

Mit nyerhet Ön egy ilyen beavatkozással? A hagyományos eljárás után 2-6%-os csípőficam kockázatának minimálisra, mindössze 0,5%-ra csökkentését, kisebb vérveszteséget és az inak, illetve izmok sértetlensége miatt kisebb műtét utáni fájdalmat, gyorsabb és eredményesebb, korlátozásoktól mentes rehabilitációt.

Továbbá azt a bizonyosságot, hogy a rehabilitációs időszak után nem marad vissza sántítás. Az izomátvágás nélküli csípőprotézis beültetés után ugyanis a páciensek visszakaphatják a valódi mozgásszabadságot és a korábbi, jobb életminőséget. Kérjen konzultációs időpontot Dr. Dománhoz és tapasztalja meg mindezt Ön is!