catania fonal

Catania fonalak nyári ruhákhoz

Elérkezett a meleg napsütéses évszak és a kézművesek eszeveszetten keresnek új alapanyagokat a nyári ruhákhoz. Ezeknek a lehető legtermészetesebbnek, könnyűnek és a testnek kellemesnek kell lenniük. A Schachenmayr csaknem 200 éve Németország vezető kötési segédeszköz gyártója.

A kiváló minőségű választékában megtalálható a Catania fonal is, ami igazán sokoldalú és közkedvelt anyag. Nyáron, a meleg és a napfény miatt, mindennél jobban vágyunk a könnyedségre és a szabadságra. A magas hőmérséklet pedig elgondolkodtat bennünket, hogy milyen anyagból készüljenek a ruháink ezeken a forró napokon. A Catania fonalból kötött ruhák a forró évszakban is relevánsak. A szellős minták széles választéka lehetővé teszi, hogy könnyű és divatos dolgokat alkossunk.

Ne feledkezzünk meg az esti sétákról és a hűvös időjárásról sem, amikor egy gyönyörű kötött kardigán vagy pulóver egészíti ki a megjelenésünket. A nyári ruhák alapanyagának kiválasztásakor ügyelni kell a légáteresztő képességére, amit a Catania fonal természetes szálai biztosítanak.