Csíkszereda webkamera

Csíkszereda webkamera szempontjából felszerelt

Érdekességként meg kell említeni, hogy már a bronzkorban is lakott volt a város környéke, erre utalnak a maradványok. A Csíkszereda webkamera láthatóvá teszi a helyszíneket gyönyörű felbontásban. A várható időjárási viszonyok felől is tájékozódhat, így teljes képet kap arról, hogy mire számítson, amikor a városba érkezik. Alaposan felkészülhet a melegre vagy a hidegre, szóval nem érheti majd meglepetés. Ez a szépségekben gazdag település 100 km-re található Brassótól. Románia leghűvösebb települései közé sorolható.

Télen a környékén több alkalommal is mértek már -40 C fokot. A hideg hónapokban a hegykeret magaslatainak a hőmérséklete meghaladja a városban mért értékeket. Csíkszereda webkamera olyan helyszíneken van elhelyezve, amelyekre az emberek általában kíváncsiak. A területén található egy 200 ha-s tőzegtelep is. 9 borvízforrással büszkélkedik.

A Csík környéki ásványvizek átlagosan 15 C-os hőmérsékletűek és 6-os pH értékkel rendelkeznek. Az élővilága igencsak változatos. A madarak közül több száz énekesmadár él a vidéken. Ezen kívül nagyszámú fogoly, sólyom, sas és bagoly populációnak ad otthont. A Csíkszereda webkamera betekintést enged a rókák, a farkasok, a medvék, az őzek és a szarvasok környezetébe.

A hűvös éghajlata alapján kijelenthető, hogy a Kárpát-medence egyik hidegpólusa. A szélvédettsége kimagasló, hiszen az év 58,5 %-ban szélcsend van. Az átlagos csapadékmennyiség 589 mm. A Csíkszereda webkamera figyelésével könnyedén ellenőrizheti az éghajlati változásokat.