szeletsütő

Egy minőségi szeletsütő minden konyhába kell

A Berlinger Haus Burgundy Metallic edényekkel 35% kevesebb energia felvétellel is lehet tökéletesre főtt és sült ételeket készíteni. Különösen kedvelt a három márványbevonattal készült szeletsütő, kovácsolt alumíniumból, turbó indukciós talppal, amiben minden hússzelet pillanatok alatt elkészül.

Minden egyes Berlinger Haus edény, így a szeletsütő is, ami a Burgundy Metallic kollekciót képviseli, puha tapintású és fa hatású nyéllel készült, az ergonomikus kialakítás pedig a sokáig tartó főzés esetében is kényelmet nyújt.

Nem melegszik fel, így konyhakesztyű nélkül is könnyedén lehet fogni. A szeletsütő használatához minimális zsiradék szükséges, így egészséges életmód követése mellett is remek ételeket lehet benne készíteni.

Mivel a bevonat környezetbarát és rákkeltő anyagoktól mentes, még inkább ösztönözheti Önt arra, hogy megvegye. Könnyen tisztítható kézzel is, de a mosogatógép sem árt a bevonatának. Próbálja ki ön is a Berlinger Haus edényeit és serpenyőit, ha valóban jó minőségű eszközökkel szeretne tevékenykedni konyhában!