Kraken Rum

Egyedi ízzel hódít a Kraken Rum

Amint megpillantjuk ezt a részletgazdag kidolgozottsággal rendelkező palackot, máris nyilvánvalóvá válik, hogy nem hagyományos itallal van dolgunk. A Kraken Rum érlelése tölgyfahordóban történik, elvégre az Egyesült Államokban nagy tradíciója van ennek az eljárásnak. Ennek köszönheti a csodálatos dióbarna színét és az egyedi aromáját.

Az ízében vaníliás, diós, mogyorós jegyek fedezhetőek fel. Amint belekóstolunk a Kraken Rumba, azonnal érezhetővé válik az az egyedi fűszeresség, ami ezt az italt jellemzi.

Ennek a lecsengése az utóízében is érezhető, ezért igazi csemegének számít az ínyencek körében. A hagyományos alapanyag mellé, ami a cukormelasz, olyan fűszerek elegye kerül felhasználásra, mint a gyömbér, szegfűszeg, fahéj, illetve a vanília.

Ebből arra következtethetünk, hogy jégre töltve, önmagában fogyasztva is nagyszerű élményt kínál, de a koktélokhoz is igazán jól illik a Kraken Rum. Mindenkinek ajánlott, aki szeretne belekóstolni az ital kínálta mitikus ízélménybe, ami azonnal magával ragad, akárcsak az a tengeri szörny, amiről a nevét kapta.