Láthatósági kabát

Életet menthet a láthatósági kabát

Rengeteg olyan munkafolyamat létezik, amit terepen kell végezni. Ezeknek a munkásoknak munkavédelmi előírás, hogy jól látható, fényt visszaverő kabátokat, mellényeket vagy nadrágokat kell viselniük.

A láthatósági kabát és egyéb védőruházat beszerzése a munkáltató feladata. Mivel rendszerint többet vásárolnak egyszerre, nem mindegy, hogy mennyibe kerülnek. A vonzó áron beszerezhető láthatósági kabát, mellény és nadrág most webáruházunkban is fellelhető. Böngésszen kedvére és válassza ki mindazt, amire szüksége lehet az alkalmazottainak.

A kényelmes és meleg pulóverek, munkavédelmi bakancsok és védőcipők szintén nagyon fontosak, de forgalmazunk meleg kesztyűket és sapkákat is.

Ezek különösen fontosak télen, amikor a kinti hideget több órán át el kell viselniük a munkásoknak. A láthatósági kabát csíkjai reflektálják a fényt, viszont sokszor előfordul, hogy összepiszkolódnak. Termékeink könnyen moshatóak és hamar száradnak, így egy gyors mosással visszanyerheti a kabát „fényét”! Ha kérdése van, e-mail-ben, telefonon keresztül elér bennünket!