LOGICO Primo

Előnyök egész sorát kínálja a LOGICO Primo

Fejleszti az intelligenciát és a logikus gondolkodást, a finommotoros készségeket, a figyelmet és a memóriát, játékos módon segít elsajátítani a betűket és a számokat, valamint bővíti a szókincset.

A LOGICO Primo érdekes és ígéretes játék, ami azokra a mindennapi helyzetekre összpontosít, amelyek jellemzőek a gyermekek napi rutinjára. Különböző szórakozási formákat kínál a kicsiknek, hogy érzékeljék az olyan képességeket, mint a koncentráció vagy a térben való navigáció.

A LOGICO Primo megtanítja a mennyiségek és a színek használatát, bővíti a nyelvi képességeket, feladatok és analógiák révén segít a logikai kapcsolatok megértésében.

A játék használható óvodákban és olyan oktatási intézményekben, ahol felkészítik a gyermekeket az iskolára. A képzett szakemberek együttműködésének eredményeként kifejlesztett oktatási és játékanyag elősegíti az összefüggő beszédet, a látottak vagy hallottak tudatosítását, ösztönzi a vélemények és a belső tapasztalatok kifejezését. A LOGICO Primo témája egyedül vagy társsal is játszható.