propolisz tinktúra

Enyhíti a gyulladást a propolisz tinktúra

Nehéz elképzelni, mi történne az emberiséggel a méhek és termékeik nélkül. Ezek közül az egyik legfontosabb a méhpempő és származékai. Ez egy különleges, ragacsos anyag, amit a kis munkások állítanak elő, hogy otthont építsenek.

A propolisz tinktúra rengeteg hasznos anyagot tartalmaz: vitaminokat, ásványi anyagokat és sok más létfontosságú összetevőt. A fent említett összetétel számos jótékony tulajdonságot biztosít. A propolisz tinktúra hatékony antibakteriális, gyulladásgátló, regeneráló, érzéstelenítő és nyugtató szer. Ebből a célból a terméket a gyomor- és bélrendszer, a légzőrendszer, a fogak, a száj, az idegrendszer, a bőr megbetegedéseinek kezelésére használják. A propolisz tinktúra használata lehet belső vagy külső. Ez a betegség típusától függ.

A termék a fájdalomcsillapító tulajdonságait tekintve, állítólag ötször erősebb, mint a novokain. A népi gyógyászatban pedig gyakran helyettesítik vele az antibiotikumokat, még a tuberkulózis kezelésében is. A propolisz tinktúra a szervezet védelmi funkcióinak fenntartására is kiválóan alkalmas.