Ezért fontos az arcápolási rutin

Mi az első dolog, amit felkelés után csinálunk? Ha a válasz az arcápolási rutin, akkor megveregethetjük a vállunkat. Sokan nem gondolják végig, hogy mennyire fontos a bőrük kényeztetése és beérik a csapvízzel vagy a kézmosó szappannal. Ezzel lényeges időt spórolnak meg, azonban az évek múlásával látni fogják az eredményét, a legrosszabb értelemben.

Amikor az ember eléri a harmincas éveit, majd belép a negyvenesek kapuján, akkor a bőr hirtelen veszít a feszességéből és mintha egyre több ránc jelenne meg. Hiába próbáljuk újabb és újabb sminkrétegekkel eltüntetni, a bőr nem bírja sokáig és idősebb korunkra nem is akarunk majd tükörbe nézni. Mennyivel egyszerűbb lett volna, ha már az elejétől fogva az arcápolási rutinnal kezdjük?!

Lehet, hogy az a pár perc unalmasnak és feleslegesnek tűnik, a bőrünk azonban meg fogja hálálni. Ha mindennap időt szánunk arra, hogy kényeztessük a testünket, akkor az évek múlásával sem kell az idegesítő ráncokkal és a repedező bőrrel számolnunk. Ha pedig napi rutint keresünk, akkor legyen koreai!