fehér falfesték

Fehér falfesték, az örök klasszikus

Az otthonunk szépítgetése folyamatos, szinte véget nem érő feladatnak tűnhet, amiben a festés talán nem túlzás, az egyik legfontosabb lépésnek mondható.

Nem is olyan könnyű kiválasztani a szobák színét, hiszen azt még jó pár évig magukon viselik a falak. Ezért okos döntés lehet a fehér falfesték, ami sohasem megy ki a divatból. Kevés olyan helyiség van, ahol ne mutatna jól, valamint az alkalmazásával igazán egységes és letisztult végeredmény érhető el.

Matt és selyemfényű kivitelezés között lehet választani, mindkettőnek megvan a maga szépsége. Létezik a kínálatban fal vagy mennyezetfesték, dörzsálló, latex illetve páraáteresztő fajta egyaránt.

Természetesen a szoba fogja meghatározni, hogy milyen fehér falfesték lesz a megfelelő. Kisgyermekes családoknak a foltálló modell a kedvező, hiszen pillanatok alatt mosható és letakarítható róla a szennyeződés. Legyen szó nappaliról, hálószobáról vagy gyerekszobáról, az odaillő kiegészítőkkel máris egy remek hangulatú élettér alakítható ki. A jelszó: fehér falfesték!